GALLERIES

  Vsak mesec nov šopek rož? Ja!

  [Osebna izpoved Sare, po tem, ko je ugotovila, da obstaja naročnina na šopek.]

   

  narocnina-na-sopek

   

  Nora sem na rože. Priznam. Ko začne teči beseda o cvetlicah, se meni ustavi svet. Lahko bi govorila in govorila in govorila. Nikoli mi ni bilo jasno, zakaj ženske posvečajo toliko pozornosti poročnemu šopku, ko pa bi si lahko lep šopek poklonile večkrat v letu. Saj ni treba, da je posebna priložnost, da ti kdo kupi šopek ali da si sama kupiš šopek, ali pač?

   

  Ko zunanji svet ne razume tvojih navad.

   

  Glej, sočustvujem s tabo. Kakršnekoli navade ali razvade že imaš. Tudi mene marsikdo ne razume, ko svoje stanovanje opremljam z rožami. Pravijo, da sem malce čez les in da imam že rahlo obsesijo. Pa kaj! Naj se brigajo zase, pravim. To je moja ljubezen, moja skrb.

   

  Kdo zaliva moje rože?

   

  Nihče! (No, razen moja frendica Tina, ki razume mojo ljubezen. Jaz pa njej pazim mačke, ko ona gre na dopust.)

  Zato, zakaj bi mi kdo očital. Moje rože, moj svet. Ok?

   

  Naročanje rož preko spleta

   

  Priznam, poleg rahle obsedenosti z rožami je moja slaba lastnost tudi naročanje prek spleta. Ampak! Kombinacija obojega se je izkazala kot odlična terna! 👊  Prišla sem namreč do neverjetnega produkta – to je tedenska ali mesečna naročnina na šopek! Uau, noro!

   

  Vsak mesec nov šopek!

   

  To pa je res ena boljših naročnin, ki sem jih kadarkoli sklenila. Vsak mesec dobim na vrata nov šopek, ki zdrži tudi do mesec dni. Vsak je drugačen. Unikaten. Tako poseben. Res iz srca priporočam. Ker to te pa res napolni z energijo. Takih šopkov ni veliko na tržiču. In prav vsak unikaten!

  To je tako kot, ko si zamisliš, da bi za svojo poroko imela divji poročni šopek, potem pa ugotoviš, da imaš lahko tak šopek doma na mizi prav vsak dan.

  Potem pa dobiš obiske in na enkrat se tvoja obsesija do rož spremeni v presenečene poglede, češ “o uau, kje si pa dobila tak šopek”. Zanimivo kajne, kako šopek rož kar na enkrat spremeni celotno perspektivo?

  In kdo je potem tukaj čuden, mi povejte? Jaz se imam povsem za normalno! ✌️

  PREV. ITEM NEXT ITEM